Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.16. 21:19 Rallyvilág

Ismételten AGIP kupa Pécsen!!!

AGIP KUPA 2011.10.29 - Pécs Pláza

kozepes_logo.gif

Ismételten megrendezik a már nagy sikert aratott Agip kupát.

A szlalom verseny 2011.10.29.-én kerül megrendezésre a Pécs Plázánál, reggel 7 órai kezdettel. A rajt 10 órakor lesz. 

A szervezők mindenkit várnak sok szeretettel egy pörgős, látványos versenyre.

 

Alapkiírás:

NOSZTALGIA Plaza-Agip KUPA SZLALOMVERSENY

2011. október 29. Pécs

 

Rendező: Deoma Média Kft. Abaliget Kossuth u30.

                 autokukac@citromail.hu

Felelős rendező: Király Gábor, rendező: Molnár András

Helyszín: Pécs, Pécs Plaza nyugati parkoló

Nevezés: a verseny napján, a helyszínen, 8.00 órától az utolsó futam kezdetéig

Nevezési díj: 6.500.- Ft / nevező.  Egy autóval több versenyző is indulhat.  Nevezéskor bemutatandó a vezető jogosítványa.

Kategóriák: hengerűrtartalom alapján

                     I. kategória: 0-800 ccm-ig

                    II kategória: 801-1400 ccm-ig

                   III kategória: 1401-1600 ccm-ig

                   IV kategória: 1601 ccm felett

              Senior kategória: érettebb vezetőknek, meghívásos jelleggel 

 

Turbó vagy feltöltött motorok hengerűrtartalmát 1.5-tel kell szorozni, diesel motorok hengerűrtartalmát 1.5-tel kell osztani, így kerülnek besorolásba.

Gépkocsik: A versenyen indulhat műszaki vizsgával rendelkező, és nem rendelkező gépkocsi is. A motor, a fék, a futómű szabadon alakítható. A kocsitestet burkoló karosszéria elemek nem hiányozhatnak (pl. sárvédő, gépháztető). Az üvegek, a szélvédő kivételével, plexivel helyettesíthetőek. Világító berendezések nem kötelezőek. Gumi szabadon választható.

Kötelező felszerelés: acélcsavarral rögzített ülés (amit használnak a versenyzők), csavarkötéssel rögzített akkumulátor, cseppmentes üzemanyag-ellátó rendszer, minimum 3 pontos biztonsági öv, hibátlan fék és kormányberendezés, tökéletesen záródó ajtók, fedelek.

Reklámok: a rendező kötelező reklámok viselését írhatja elő

Rajtszámok: a rendező biztosítja, átvenni nevezéskor lehet, a két hátsó oldalablakra kell kihelyezni.

Időmérés: Fotocellás időmérés, manuális kiértékelés.

A verseny lebonyolítása: Bójákkal és gumilassítókkal felépített pályát kell a versenyzőknek a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni, a nevezéskor ismertetett pályarajz szerint. Az akadályok feldöntése, vagy alaprajzukból való kimozdítása időbüntetést von maga után. Az időbüntetés mértéke 10 másodperc/ esemény. A pálya hibás, vagy nem javított teljesítése az adott futamból való kizárást vonja maga után. A megrendezett futamok időeredményei (teljesített idő+ büntetés) alapján a legjobb három futam összeredményének figyelembe vételével alakul ki a végső sorrend. Sportszerűtlen, veszélyeztető magatartás esetén a versenyzőt a rendezőség kizárással büntetheti. A versenyzők és személyzete köteles betartani a rendezők utasításait.

Díjazás: A kategóriák 1-3 helyezettje serlegdíjazásban részesül. Az abszolút 1-3 helyezett szintén serlegdíjazásban részesül.

Szerviz: A kijelölt szervizparkban megengedett a gépkocsik javítása, de a képződött hulladék, és környezetszennyeződés megszüntetéséről a nevezőnek kell gondoskodnia.

Kikötések: A versenyen mindenki a saját felelősségére vesz részt, vállalja az általa, gépkocsija állttal, vagy a kisegítő személyzete által okozott mindennemű kárért a felelősséget. A rendező felé, a versenysorozat kapcsán keletkezett károkért a nevezők, vagy kisegítő személyzetük kárigényt nem nyújthatnak be. Vitás esetekben a verseny főrendezőjének a határozata a mérvadó.

Bővebb információ: Király Gábor 20/614 77 77, Molnár András 20/618 17 77


Szólj hozzá!

Címkék: agip kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://rallyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr233307961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása